Zomer Oostenrijk

Zomer in Oostenrijk

Oostenrijk staat bekend als apresski land en veel mensen denken dat je alleen naar Oostenrijk kan om te wintersporten. Dit is niet het geval, je kunt namelijk ook in de zomer op vakantie naar Oostenrijk. Je kunt daar dan geweldig wandelen, mountainbiken en andere activiteiten uitvoeren in de bergen. Voor mensen die minder van actieve vakanties houden kun je natuurlijk ook heerlijk relaxen. Zo kun je boven op de berg in de zon gaan liggen of naar een gezellig dorpje gaan. Welke mogelijkheden zijn er allemaal?

Verblijf

Je kunt natuurlijk helemaal zelf je eigen vakantie inplannen, het is maar net wat je wilt. Je kunt luxe in een hotel verblijven, ontspannen op een vakantiepark of camping, of besparen en kiezen voor een hostel. Je kunt je verblijf dus volledig afstemmen op je persoonlijke wensen en behoeften. Zo kun je bijvoorbeeld een vakantiehuis met privé zwembad in Oostenrijk huren. Zoals in Tirol, ideaal voor een gezinsvakantie.

Reizen

Net als veel mensen met de auto op wintersport gaan naar Oostenrijk kun je ook gemakkelijk in de zomer met de auto naar Oostenrijk. Je zult dan een aantal voordelen hebben t.o.v. reizen per vliegtuig. In de zomer zul je geen files hebben richting Oostenrijk, je kunt aan een stuk door rijden. Daarnaast zijn de vliegtickets in de zomer (hoogseizoen) over het algemeen een stuk duurder. Mocht je naar Oostenrijk gaan voor een actieve vakantie en bijvoorbeeld je mountainbikes mee willen nemen, dan is de auto ook een stuk gemakkelijker.

Wij raden over het algemeen dus aan om met de auto naar Oostenrijk op vakantie te gaan.

[wp_ad_camp_1]